Milan vinner e.s mot Malmö.

Matchen startade ganska lugnt och bestod av ett par sköna närkamper men mer än så var det inte. Matchen var bra till och från men för det mesta verkade allting vara så trögt. I första halvlek kunde Cassano nicka in bollen i öppet mål efter att Emanuelson hade fint spelat in bollen. Sedan kvitterade Malmö igenom Jimmy Durmaz som sköt ribba in med vänstern. Andra halvlek bytte båda lagen de flesta spelarna och malmö var farligast under en tid och gjorde 2-1 efter att Tobias Malm rullat in bollen enkelt bakom Abbiati. I slutet av matchen nickade Kinsley Boateng in 2-2 och matchen gick till straffar.