Galliani, geniet.

20110824-082113.jpg

Medan rika lag som Real Madrid, Barcelona, ​​Manchester City, Manchester United, PSG, Anzhi har det enkelt att bygga lag genom spelar köp så får Milan och Italien lida.

Italien lider, Roma satsar på unga, Inter säljer Etoo för att överleva, Napoli har haft turen på sin sida med spelar utvecklingar. Alla gör någt för att hänga med, men vad gör Milan? Vad är skillnaden? Hur har man lyckats vinna så mycket med så små möjligheter i transfers marknaden.

Det finns ett svar, ett enkelt: Adriano Galliani, geniet. Mannen som är rena motsatsen till alla andra. Är tyst ger inte sig på stora spelare tidigt, pratar inte för mycket, nekar allt, värvar smart och i sista minuten gör överraskande köp.

Har ni lekt med siffror? Har ni tänkt på hur mycket Kaka såldes för? Räkna Kakas pris och jämför med den sammanlagda priset på Zlatan, robinho, prince, el-sharawy, taye och mexses. Svara sedan på min fråga: Är inte han ett geni?

Nu så går rycktet om ett övergång/lån på Kaka. Galliani ska ha tagit kontakt med Real Madrid enligt italiensk media. Det handlar om 200 milj på 4 år för kaka nästan samma övergång som Zlatans. Moruinho använder inte Kaka och även om Kaka har sagt att han vill stanna i Real så tror jag inte att han skulle tacka nej till Milan.

Försöker Galliani? Kommer han att lyckas? Kommer någon annan storspelare? Bale? Blir det inga fler värvningar?
Det finns många obesvarade frågor, många spelaktioner och mycket snack om flera spelare som kopplas ihop med milan. Inget är säkert. Det finns bara en säker sak och det är att Galliani är Milans viktigaste spelare någonsin, han är skillnaden många gånger, han är den som gjort alla milanistas nöjda och oavsett om det kommer någon Mr.X eller ej så är vi nöjda, för vi är riktiga Milanistas som älskar den rödsvarta tröjan mer än många världs värvningar och hela världens pengar! Forza Milan.

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer