tisdag 23 oktober 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design

Podcast

asirblog copy

Här är MilanSveriges fem senaste podcasts, för fler avsnitt – besök oss i din podcast-app!

29 decemver 2016 – Årssammanfattningen 2016
I det här avsnittet berör vi så klart supercupen, sedan sammanfattar vi 2016 och delar ut ett antal utmärkelser. Årets spelare, årets stolpskott, årets ångest och årets bästa moment – bland annat.

28 november 2016 – ”LAPAFUCKINGGOL”
Detta avsnitt är inspelat på två olika datum, både inför och efter Empoli-matchen. Att Bacca satt och avnjöt Sevilla-Valencia medan Milan mötte Empoli, att Donnarumma svajar lite och att Lapadula har kommit igång är några av ämnena som avhandlas. Vi bjuder dessutom ganska mycket på oss själva (med risk för internhumor).

28 oktober 2016 – ”Forza Montolivo, nu gasar vi”
Therese Strömberg, Per Normann och Midhat Kuduzovic har bestämt sig för att podden ska återuppstå. Vi pratar säsongsinledningen, Juve-matchen och Genoa-förlusten, Montella, Galliani och Montolivo.


24 augusti 2016 – ”Det kan gå åt helvete för dem”

Therese Strömberg, Per Normann och Midhat Kuduzovic bjuder på ett skrattanfall i början, innan vi snackar premiäromgång och mercato resten av avsnittet.

20 juli 2016 – Känsliga lyssnare varnas
Therese Strömberg, Per Normann och Midhat Kuduzovic är tre bittra milanisti. Vi hyllar Juventus, tipsar om Barca-böcker OCH puffar för en liten tävling (ja, den är Milan-relaterad).

00:00

 

 

 

Leave a Reply

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.