tisdag 19 juni 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Intervju med Bonera

Intervju med Bonera

Calcioitalia, Daniele Bonera

Skysport24 intervjuade Bonera med ett par frågor. Såhär svarade Daniele:

– Det viktigaste för Milan just nu är att tro på Pato. Vi alla vet vad Pato kan. Vad han kan åstadkomma. Matri och Boriello? Ja det är två duktiga anfallare, men jag föredrar Pato.

-Kaká? Jag har sagt det förr och jag säger det igen. Alla vill ha tillbaka honom hem. Han är en uppskattad människa och spelare som alltid är välkommen tillbaka till AC Milan.

-Om Cassano ska bort? Knappast! Han har jobbat stenhårt för att komma i bra fysisk form. Han är redo. Antonio är hur redo som helst.

-Försvaret ser bra ut träningsmässigt. Acerbi förbättras otroligt mycket från den fysiska synvinkeln. Som han själv sagt strävar han efter bättre fysik för att klara sig i Milan. Vilket han lyckats brilliant med.
Zapata behöver jag väl inte ens kommentera. Alla vet vad han går för! Hans tid i Udinese bevisade vad han kan. Han är en sån som vet hur man försvarar mot små som stora lag.

-Mexés olycklig? Nej det skulle jag inte säga. Han jobbar hårt för att komma i bra form. Alla strävar efter att visa Allegri vad dom går för, alla vill ju spela.

Pippo Inzaghi hade även sin första träning som coach idag. Detta ko mmenterade Bonera: 

-Jag ser honom som en mycket bra tränare. En tränare med alla funktioner, omtänksam som ingen annan. Han är ute efter perfektion och det är vad grabbarna behöver av en tränare. En som drar ut deras maximala potential.

-Jag som tränare? Haha! Än vill jag fortsätta spela. Och ärligt talat tror jag och hoppas jag att det är långt borta tills den dagen jag lägger skorna på hyllan. Jag känner att jag har mycket kvar att ge. Men i framtiden? Varför inte?

 

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.