torsdag 18 oktober 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Podcast Rossoneri: Maldini i tårar och Serie A är bättre än Premier League?

Podcast Rossoneri: Maldini i tårar och Serie A är bättre än Premier League?

Första delen av avsnittet har vi vår Milanvän och legend Thomas Nordahl som delar sin syn på säsongsinledningen och chanserna till en CL plats kan vara på dagens trupp. Nordahl har kloka kommentarer kring diskussionen om Gattusos vara eller icke vara. Både nu och för framtiden…

Vi slätar över våra tre senaste matcher, det finns vissa mönster i dessa matcher men vi kan inte vara annat än positiva sett till resultaten efter dessa. En stor och viktig faktor för att nå 4e platsen är att Higuain har gjort en rekordstart i Milan. En klubb han säger sig trivas väldigt bra i vilket även syns på plan.

Detta avsnittet har vi en ny sekvens, vi får ett samtal från ett Milanfan som berättar lite öppen om sina synpunkter. Ett inslag som vi hoppas på fler gånger från er som lyssnar på Podcast Rossoneri.

Både Mackan och Gurra fått varsin läxa kring två Milanspelare med stor talang. Förhoppningen är att vi inte tappar någon av dom och att deras talang tas tillvara på. Vill gärna inte att Milan fostrar framtida spelare till våra konkurenter.

Avsnittet innehåller även två världsstjärnor, CR7 och Zlatan. Juve har uttalat sig kring diskussionen om sin spelare, håller ni med klubbens agerande? Zlatan och hans agent Raila syns tillsammans med Milanrykte, ännu en fråga. Håller ni med oss gällande Zlatan och ett återkomst till Milan eller ska ex alltid vara just ex…

Avsnittet och alla andra hittar du i din podcastplayer, sök Rossoneri.

Eller lyssna direkt från nätet HÄR

FORZA MILAN

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.