torsdag 18 oktober 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Reina: ”Jag jobbar för att göra Gigio bättre”

Reina: ”Jag jobbar för att göra Gigio bättre”

I 3-1 vinsten hemma mot Olympiakos bänkades Gigio Donnarumma för andra Europa league-matchen i rad till förmån för Pepe Reina. Spanjoren ser således ut att bli Milans cup-målvakt denna säsong, vilket kan ge en välbehövlig avlastning till Gigio. Reina stod för en bra insats och efter matchen så talade han med Sky:s mikrofoner.

– I första halvlek kom vi inte upp i nivå, samtidigt som Olympiakos gjorde det bra. De är vana vid att spela dessa typer av matcher och var duktiga på att ta till vara på våra misstag. I andra halvlek spelade vi upp oss och var det bättre laget. Sett över hela matchen så tycker jag vi vann välförtjänt.

– Ibrahimovic? Fram tills marknaden öppnar i januari så är det bara spekulationer. Han är en bra spelare men vi fokuserar på de spelare vi har nu, åtminstone till januari.

– Jag försöker alltid att hjälpa laget, både när jag spelar och när jag är på bänken. För mig så känns det fortfarande lite konstigt att sitta på bänken men man måste alltid respektera tränarens beslut. Jag jobbar redan nu hårt för att driva på utvecklingen av Gigio, och jag är villig att jobba ännu hårdare för att han ska nå nya höjder.

– Cutrone är en bra spelare som alltid spelar med mycket passion. Han kommer att bli bättre men man måste ge honom tid. Han är viktig för laget.

– Laget spelar bättre nu, vi skapar mycket och är kreativa framåt. Det viktiga nu är att fortsätta att spela bra och leverera i alla tävlingar som vi deltar i. Vi är på rätt väg.

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.