torsdag 18 oktober 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Van Bommel: ”Jag lämnade Milan i tårar”

Van Bommel: ”Jag lämnade Milan i tårar”

I en intervju med La Gazzetta dello Sport igår berättade Milans före detta mittfältare, Mark van Bommel om sin tid i Milan och vad han tycker om sin forne lagkamrat Gattusos tid som tränare i klubben. 

– Det kommer att bli en speciell match för mig när PSV möter Inter i Champions League. Det blir som ett litet derby för mig. Jag förlorade CL-finalen mot dem 2010, men när jag kom till Milan fick jag min revansch i derbyt.

– Jag gillade det ”holländska” Milan med spelare som Rikard, Gullit och Van Basten. Jag blev överlycklig när jag blev värvad av klubben.

– Gattuso är en av de bästa spelare som jag spelat med. Rino har gjort ett bra jobb som tränare, men han har också haft mycket otur.  Han har många bra idéer.

– Jag lämnade Milan i tårar, för den klubben är som min familj. Det tog mig ett och ett halvt år att inse det. Fansen kan lätt se om en spelare är redo att dö för sitt lag eller inte, den gruppen jag tillhörde var alltid ”redo”.

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.