torsdag 18 oktober 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Pašalić: ”Jag vill inte lämna Milan”

Pašalić: ”Jag vill inte lämna Milan”

När man hör namnet Mario Pašalić så är det nog få som inte förknippar honom med vinsten mot Juventus i Italienska supercupen 2016. I en intervju med La Gazzetta dello Sport berättar Atalanta-spelaren om sin tid i Milan. 

– Jag hade bestämt mig för att stanna i Milan efter att vi vann Supercupen, det är den enda pokal jag har vunnit, bortsett från en mindre pokal i Kroatien. Tyvärr för min del, förändrades situationen i Milan i och med den nya ägaren som kom och jag var inte längre önskad i klubben efter det.

– När jag vandrade runt på Milanello så tittade jag upp på alla foton av legender på väggen och tänkte för mig själv: vad synd, det här kunde verkligen ha varit rätt klubb för mig, åtminstone i ett år till.

– Jag har varit runt i för många städer och i för många olika lag, det är alltid jobbigt att bli utlånad. Milan lärde mig att hantera press och att spela inför en fullsatt arena, men också att växa som person utanför planen.

– Vem som vinner mellan Atalanta och Milan imorgon? Jag ber om ursäkt till alla Milan-fans men jag måste säga att Atalanta vinner för detta är en viktig match för oss. Fotboll är inte alltid rättvist.

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.