torsdag 18 oktober 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
E21: Intervju med Juveproffs, 3 matcher, Moneyball Milan och vad hände med med Hachim Mastour?

E21: Intervju med Juveproffs, 3 matcher, Moneyball Milan och vad hände med med Hachim Mastour?

E21: I detta avsnitt bjuder vi på en intervju med ett nuvarande proffs i Italien, diskuterar Milans tre senaste matcher, Moneyball Milan och vad hände egentligen med Hachim Mastour?

September 22, 2018

Ännu en intervju i första delen av detta avsnittet, denna gången med ett proffs som spelar för Juventus. Personen berättar hur det är att spela för en så stor klubb och hur känslan var när klubben hörde av sig för att knyta till sig spelaren.

Resterande avsnitt handlar bara om AC Milan, vi går igenom tre matcher ganska komprimerat eftersom våra lyssnare förmodligen sett dessa. Kanske inte lika många gånger som Gurra gjort. Lägger mycket av tiden på att diskutera moneyball för dagens Milan, har vi styrkor? vilka brister har truppen och annan statistik som vi inte kan blunda för. Data som ska matas in för att få rätt statistik i algoritmen är baserad på betyg, vi går även igenom spelarbetyg från media och hur tungt väger dessa spelarbetyg?

Vi gratulerar en Milanista till en titel och en annan som är klubbägare numera. Är Zlatan störst genom tiderna som han själv säger, det är en Milanista men vi har väl större historiskt sätt… Håller ni med oss om vilken matchtröja som är snyggast sen 30 år tillbaka? Till sist, vad hände med nästa Ronaldinho? det vill säga Hachim Mastour som kom upp som lyssnarfråga från er lyssnare.

FORZA MILAN!

Ni hör oss här: 👇👇

Podbean:

https://sistavagnen.podbean.com/ 

Spotify:

https://open.spotify.com/show/2msFYq7BCojyn6yIlxivHK?si=DUZSMC4nR3ibrMlaNSZ4Jg 

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.