torsdag 18 oktober 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Gattuso: ”De första 20 minuterna var pinsamma att se”

Gattuso: ”De första 20 minuterna var pinsamma att se”

Gennaro Gattuso var inte nöjd med Milans oavgjorda match mot Cagliari och i en intervju med Sky Sport Italia efter matchen uttryckte han hur pinsamt det var att spela de första 20 minuterna av matchen. 

– Det var pinsamt att spela som vi gjorde de första 20 minuterna. Om vi hade släppt in ett 2-0 mål så hade vi inte kunnat repa oss. Vi måste arbeta med detta för vår attityd de första 20 minuterna var förskräcklig. I den andra halvleken kämpade vi, men det räckte inte hela vägen. Cagliari hade förtjänat ett 2-0 mål i första halvlek.

– Både jag och ledningen måste försäkra de unga spelarna om deras potential och just hur bra de är. Många har inte förstått detta ännu. Vi visste att det skulle bli en tuff match, men vi kan inte gräma oss för länge över denna förlust.

– Higuain hamnade ofta i lägre positioner på planen och jag så knappt någon offensiv spelare ta några löpningar. Vi måste fylla på offensivt och slå fler långbollar, inte bara genom Biglia.

– När vi når Juventus nivå? Vi har en lång väg kvar och när vi inte kan vinna en match som denna så får folk mig att skratta när de rankar oss som topp två eller tre i ligan. Vi har några saker att utveckla och först då kan vi nå långt.

– Laget har passionen och viljan, men spelarna behöver också en käftsmäll innan de kan få ut sina kvalitéer. I de första 20 minuterna gjorde vi exakt de motsatta som vi hade tränat på. Om vi skall kunna utmana så har vi inte råd att prestera så i sådana här matcher.

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.