torsdag 20 september 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Podcast Rossoneri

Podcast Rossoneri

Först ett stort tack för att Podcast Rossoneri

även fått flytta in till ännu en Milanfamilj i MilanSverige.

 

Avsnitt 20 nördar vi ner oss i premiärmatchen borta mot Napoli, laget som vi ändå tippar i toppen när säsongen är slut men ändå är vi inte nöjda av flera anledningar. Alla vet att vi hade 2-0 men tappade matchen till 2-3, frågan är varför? Och hur ska Rino justera detta framöver i ligan.

Vi kanske är extra buttra eftersom sommaren är över och regnet öser ner när vi spelar in men det fanns givetvis många ljudglimtar under matchen som vi kan ta med oss denna säsong. Ändå måste vi diskutera om spelsystemet är rätt, vi har alla olika tankar på hur Milan ev skulle kunna spela. Möjligtvis som plan B när Rinos plan inte funkar för i matchen såg vi inga förändringar till skillnad från Milanistan Ancelotti som med sina mästarskills ändrar matchbilden till hans fördel. Han såg inte ens bekymrad ut när Milan hade 2-0…Han hade förmodligen läst av sin gamle adepts tankar och visste hur han skulle bemästra dom.

Vi tippar var Milan slutar 18/19, håller ni med oss ? Detta utifrån dagens trupp, givetvis kan allt hända i fönstret i Januari. Vi kan även tappa spelare eftersom alla fönster inte är stängda ute i Europa än.

Vi ger även betyg på Leonardos korta jobb denna sommaren då vi summerar transfers in resp ut.

Milan vann även en premiär som vi givetvis vill uppmärksamma.

Det är ny match redan på Fredag mot Roma, det gick rykte direkt efter match om att Rino kommer laborera om i laget till denna matchen och frågan är om det är rätt att börja ändra för mycket efter en förlust som var väntad inför matchen även om han var galen efter match i omklädningsrummet på spelarna.

Avsnittet hittar ni i fliken här på sidan

Podcast Rossoneri

Eller sök på Rossoneri där du spelar upp podcast i din mobil.

FORZA MILAN

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.