torsdag 20 september 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Gattuso: ”Jag tar på mig ansvaret, vi försvann helt och hållet”

Gattuso: ”Jag tar på mig ansvaret, vi försvann helt och hållet”

Efter den tunga förlusten mot Napoli i lördags talade en besviken men ärlig Gattuso till DAZN och Sky Italias mikrofoner.

– Efter 2-1 målet slutade vi att spela fotboll, vi försvann helt och hållet från matchen. Vi spelade inte som ett lag då varje spelare tolkade matchen på deras egna sätt och vi tappade bort oss.

– Vi måste förbättra oss när vi befinner oss i en sådan situation. Jag är besviken på att vi inte reagerade bättre efter första målet.

– Jag tar på mig ansvaret, för att om laget är rädd så är det tränarens fel. Efter första misstaget kopplade vi av, något som hände för många gånger även under förra säsongen

Lucas Biglia fick en del kritik på grund utav de många bolltappen där ett av dem ledde till att Napoli kunde göra 2-1.

– Misstaget var inte Lucas fel utan det var Mateo Musacchios, han kan inte passa som han gjorde, men jag gillar inte att tala om individuella misstag. Vi dominerade i 55 minuter, men efter det första misstaget kollapsade vi och tillät Napoli att hitta tillbaka in i matchen.

– Det gör ont att vi spelade så bra men sen tappade matchen på sättet vi gjorde. Nu måste vi slicka såren och se framåt.

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.