onsdag 19 september 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Immobiles agent: ”Immobile skulle vara fantastisk för Milan men…”

Immobiles agent: ”Immobile skulle vara fantastisk för Milan men…”

Ciro Immobiles agent Alessandro Moggi uttalade sig om Milans intresse och anfallarens nuvarande situation till 7Gold i veckan och här är vad agenten hade att säga.

– Immobile är väldigt lugn och kan gärna stanna i Lazio, som vi dessutom håller på att förhandla ett nytt kontrakt med. Det är uppenbart att andra klubbar kan vara intresserade men han är väldigt lycklig i Lazio och han skulle gärna fortsätta på samma spår, men om man kan sälja Cristiano Ronaldo så kan man sälja vem som helst…

– Milan? Han var ett mål för dem, jag vet inte om han var deras förstaval men det får ni fråga Milan.

– Milan har också haft väldigt svåra problem senaste tiden så deras egentliga plan för denna sommar kan endast fullföljas om deras ägarfråga och UEFA problem blir lösta. Det kommer ta tid men det kommer att lösa sig oavsett om det är med Elliott eller någon annan, om en ny ägare anländer å skulle det sprida positiva signaler.

–  Immobile skulle utan tvekan vara en fantastisk värvning för Milan, han är den viktigaste italienska anfallaren i Serie A och spelar också för landslaget.

–  Han skulle vara avgörande för Milan om de hade chansen att värva honom. Om Milan lyckas värva en viktig anfallare så kommer de utan tvekan sluta högre i tabellen än vad de gjorde ifjol.

– Om Gattuso hade haft en anfallare som iallafall skulle kunna göra 15-18 mål så skulle Milan hamnat högre upp i tabellen trots den dåliga starten.

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.