onsdag 19 september 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Mirabelli: ”Gattuso bestämmer vem vi ska köpa eller sälja”

Mirabelli: ”Gattuso bestämmer vem vi ska köpa eller sälja”

Massimiliano Mirabelli befann sig idag på Milanello för att fortsätta arbetet inför nästa säsong. Sportchefen har hittills värvat tre spelare till klubben, men osäkerheten kring klubben finansiellt är en faktor som har påverkat arbetet negativt. I en intervju med Sky Sport Italia förklarar Mirabelli…

– Det är svårt att fundera på eventuella värvningar när vi inte vet vilka tillgångar vi har. För att dra en jämförelse; vi måste kolla vad vi har i plånboken innan vi bestämmer oss för att köpa antingen en enkel macka eller kaviar och champagne. Vi behöver sälja några spelare i nuläget.

– Vi har en deal med Boca Juniors om Gomez, men det har uppkommit problem mellan spelaren och den argentinska klubben. Vi har givit dem två dagar att lösa situationen. Kalinic har många erbjudanden från Turkiet, Ryssland, Tyskland och Spanien. Atletico Madrid och Sevilla ligger närmast en överenskommelse.

– Gattuso bestämmer vem eller vilka vi skall sälja. Vi kommer att sälja och värva spelare, men ingen lämnar eller värvas om inte Gattuso är med i beslutsfattandet. Detta är Gattusos Milan.

– Förra året ville vi bygga en grund med unga spelare. I år vill vi däremot få in lite mer erfarna spelare.

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.