onsdag 19 september 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Fassone: ”Bonucci kommer att stanna”

Fassone: ”Bonucci kommer att stanna”

Tidigare idag anordnade MilanTV en intervju med Milans VD Marco Fassone, där supportrar fick ställa frågor till italienaren.

– Bonucci är vår kapten, han är en av de spelare som vi inte kommer diskutera eller förhandla med andra om. Han kommer att stanna, förhoppningsvis länge.

– Kapitalökningen på 32 miljoner euro sattes in på våra konton, men vem som gjorde det återstår att se.

– UEFAs beslut kändes orättvist, vi visade att vi försökte följa reglerna och vi försökte framföra lagliga argument till CAS. Vi kommer att fortsätta jobba hårt och överklaga detta beslut.

– De tre värvningarna Gattuso och Mirabelli talade om? De är tre spelare av kvalité. Vi har tillräckligt med pengar för att investera på marknaden, men vi måste följa Financial Fair Play reglerna varje år, eftersom det finns regler angående inkomst och hur mycket man spenderar.

– Ingen spelare har kommit till oss och sagt att de vill lämna, och de som spelar här måste visa engagemang och visa att de är stolta över att bära denna tröja.

– Förnyelsen av Romagnolis kontrakt sände en viktigt signal eftersom flera klubbar var ute efter han. Samma sak gäller för Cutrone, vi kommer att gör hans kontraktsförnyelse officiell snart.

– Med två till tre värvningar kan vi konkurrera med topplagen. Laget måste bli lite starkare än förra säsongen. Mirabelli och Gattuso har gett mig en lista på inkommande spelare och spelare som kan lämna.

– Halilovic? Det är en möjlighet som Mirabelli presenterade för mig. Han är en otroligt talang och en presentation kommer att ske vid rätt tillfälle.

– Vi anser att Milan inte förtjänar att exkluderas från Europa League eftersom det var under åren 2014-2017 man bröt mot UEFAs regler. Den 20:e juli kommer det slutgiltiga beslutet från CAS.

– Eftersom jag representerar Milan försöker jag alltid att vara ärliga med fansen och förse dem med så mycket information som möjligt. Ägarna har rätt att inte informera mig angående förhandlingarna kring ägarskapet, jag vet faktiskt ingenting om det.

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.