onsdag 19 september 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Milan lånar ut brassen och förlänger samtidigt kontraktet?

Milan lånar ut brassen och förlänger samtidigt kontraktet?

Gabriels agent Mario Giuffredi, som även representerar Conti, besökte idag Casa Milan. Enligt Corriere dello Sport kan målvakten lämna Milan för antingen Fiorentina eller Frosinone.

25-årige Gabriel har de senaste åren främst fått agera andra eller tredjemålvakt i Milan, men har också under två utlåningar som ordinarie varit med och fört upp både Carpi och Empoli till Serie A. I Serie B har det mesta gått bra för brassen, men under utlåningar till Napoli och Cagliari i högstaligan har det blivit desto mer knapert med speltid. Klart är dock att Gabriel inte längre vill spela andrafiol, utan vill ha regelbunden speltid.

Enligt uppgifterna är både Fiorentina och Frosinone intresserade av målvakten, där de sistnämnda är nära att värva 25-åringen på lån med en option att köpa honom för 3 miljoner euro. Förhandlingarna skall ha nått långt, men innan man lånar ut Gabriel så skall han enligt rapporterna förlänga sitt kontrakt med Milan.

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.