onsdag 19 september 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Commisso: ”Förhandlingarna fortsätter”

Commisso: ”Förhandlingarna fortsätter”

Tidigare idag kom uppgifter att förhandlingarna med den amerikanske miljardären Rocco Commisso ska ha avbrutits och att Yonghong Li bestämt sig för att behålla klubben. Detta förnekar nu Commisso själv och menar att förhandlingarna pågår fortfarande.

– Förhandlingarna angående köpet av Milan fortsätter, trots de komplicerade privata samtalen orsakat av den konstanta närvaron av ett sändebud.

– Milan har vunnit Champions League sju gånger och har en tradition samt historia av att vinna och betyder otroligt mycket världen över. De förtjänar inte att behandlas på detta sättet.

– Jag kommer att stänga affären, men endast på mina villkor. Men tillåt mig att vara tydlig, jag vill först och främst ha en bindande överenskommelse. Jag kommer aldrig acceptera minoritetsrollen. Klubben måste tillhöra mig för att jag tror att jag kan sköta klubben och få den tillbaka till toppen.

– Om jag kan tänka mig att köpa en annan klubb? Nej, Milan är Milan. De har en tradition som väldigt få italienska och internationella klubbar kan skryta om.

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.