onsdag 19 september 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Falcao: ”Jag har hört om Milans intresse”

Falcao: ”Jag har hört om Milans intresse”

Falcao gjorde i förrgår sitt första VM-mål när hans Colombia besegrade Polen med 3-0. De senaste veckorna har colombianen ryktas till Milan och i en intervju efter matchen gav Falcao sitt svar på ryktena. 

– Jag har läst och hört om Milans intresse och det är en ära att en sådan klubb gillar mig. Jag följer italiensk fotboll och Serie A är en av de svårare ligorna. Milan är den klubb som vunnit näst flest CL-titlar.

– Just nu har jag några år kvar på mitt kontrakt med Monaco och jag har full fokus på dem och landslaget. Men det står klart att jag gillar både Italien och den italienska fotbollen.

Filippo Galli (avgående ansvarig för Milans ungdomsakademi) sade även i en intervju med Premium Sport för några dagar sedan att Falcao är rätt man för jobbet.

– Jag är säker på att klubben har kontaktat honom och att han är rätt man för Gattuso. Falcao är en bra avslutare och en erfaren spelare.

La Repubblica påstod här om dagen också att en affär redan är klar, där André Silva byts mot Falcao. Dock skulle övergången endast vara ett ettårigt-lån åt vardera håll.

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.