onsdag 19 september 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Kaká: ”Jag vill återvända till Milan”

Kaká: ”Jag vill återvända till Milan”

Ricardo Izecson dos Santos Leite, men kanske mest känd som Kaká avslutade i våras sin karriär. Vad han vill göra efter karriären berättade han nyligen i en intervju med La Gazzetta dello Sport. 

– Jag skulle vilja påbörja mina studier till att bli tränare i Italien. Mitt mål är dock inte att bli A-lagstränare utan jag ser mig mer i någon roll bakom ett skrivbord. Det skulle dock hjälpa mig mycket om jag fick studera på Coverciano (Det italienska landslagets anläggning).

– Jag håller alltid ett öga på Milan, men jag har inte pratat med Gattuso på ett tag. Däremot har jag regelbundet haft kontakt med Fassone och spelarna. Jag pratade med Pirlo för inte så längde sedan, han tillsammans med Dida och Serginho har redan påbörjat sina studier på Coverciano.

– UEFA:s dom? Jag hoppas att Milan inte påverkas nämnvärt. Milan bör få spela i Europa League eftersom de rättmätigt tog sig dit via ligaspelet. Får dem inte spela där så kommer det att ta längre tid innan man åter får spela i Champions League. Det kommer att ta tid, men så småning om kommer det att ske.

– Vad jag göra nu? Just nu är jag bara ett fan och en åskådare, men jag förbereder mig också för nästa fas i livet. Jag är väldigt intresserad av en återkomst till Milan. Jag vet inte när, men det kommer att ske. Jag hoppas det blir snart för Milan är mitt hem.

– Milan behöver göra en nystart och till fansen kan jag bara säga: ha tålamod, en ny cykel kommer påbörjas.

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.