onsdag 19 september 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Commisso närmar sig Milan?

Commisso närmar sig Milan?

Enligt rapporter från bland annat Sky Sport Italia och Il Sole 24 Ore har amerikanen Rocco Commisso lagt ett bud på Milan med en deadline inom 48 timmar. Commisso skall även ha sänkt sina krav och tillåter Li att vara krav som minoritetsägare i klubben. 

Budet som Commisso skall ha framfört är enligt uppgifterna värt 880 miljoner euro (550M€ för klubben, 380M€ för att betala Elliots lån). Elliot skulle då inte längre vara delaktiga i Milan och Li skulle stå som minoritetsägare (hur många procent % kinesen skulle äga är dock oklart i nuläget). Skulle en affär ej bli av så är amerikanen Stephen Ross och familjen Rickets fortfarande med i bilden, där Ross har en muntlig överenskommelse med Elliot, skulle Li misslyckas med att betala tillbaka de 32 miljoner euro som saknas. Denna summa har Elliot Group redan betalat åt Li, men man väntar på att presidenten skall betala tillbaka denna summa inom tio dagar.

En av Milans styrelsemedlemmar Roberto Capelli befinner sig just nu i New York enligt Sky, men det är oklart huruvida det har med en försäljning att göra eller inte.

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.