tisdag 16 oktober 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Mirabelli: ”Jag är övertygad om att han kommer bli en av de bästa i världen”

Mirabelli: ”Jag är övertygad om att han kommer bli en av de bästa i världen”

I en intervju med Mediaset talade Massimiliano Mirabelli, som just nu befinner sig i Ryssland för att se några matcher i VM som börjar imorgon (14 juni) om bland annat Silva, Donnarumma och VM. 

– Silva-Falcao byte? Det kommer nog inte att ske, Falcao är en bra spelare, men han befinner sig i slutskedet av sin karriär, medan Silva just har inlett sin. Vi måste ge honom tid att anpassa sig till Serie A. Jag är övertygad om att André Silva kommer att bli en av de bästa i världen. Vi har inte fått något bud på honom som får det att vattnas i munnen .

– Donnarumma? Läget kring honom är lugnt, han är en del av Italiens framtid och vi vill behålla honom. Till och med Raiola är lugn och vi har inga problem med honom.

– Milans mål för säsongen 2018/19? Vi vill behålla våra bästa spelare även om de är eftertraktade. Vi har ett värdefullt lag med bra värderingar. UEFA? Vi jobbar hårt och vi hoppas att vi får spela Europa League i höst. De är medvetna om att tävlingen förlorar dragningskraft när Milan inte är med.

– Fansen skall veta att vi jobbar 24 timmar om dagen för att förstärka truppen. Nästa säsong är målet att kvalificera oss för Champions League.

– Gattuso? Han är en trevlig person som vi upptäckte också var en bra tränare. Vi gav honom chansen och vi är nöjda och glada. Vad han tycker om UEFA:s beslut? Han är inte lugn, generellt sett vet han inte heller om ordet ”lugn”, men han känner ingen rädsla. Ryssland? Vi kommer att vara där för att uppehålla våra kontakter inte bara spana på spelare. Vi vet redan vilka alla spelare är.

– Vem vinner VM? Brasilien eller Argentina vinner, men Kroatien har också en chans. Det finns alltid någon som överraskar.

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.