tisdag 16 oktober 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Silva: ”Att få avsluta karriären i Milan hade varit fantastiskt”

Silva: ”Att få avsluta karriären i Milan hade varit fantastiskt”

Den gamle Milan-spelaren och mittfältsgeneralen Thiago Silva intervjuades av La Gazzetta dello Sport där brassen talade om dagens Milan, men även hans framtid.

– Det är aldrig lätt att tala om ens egen framtid, men man kan samtidigt aldrig säga aldrig inom fotbollen. Allt är möjligt. Jag skulle inte kunna säga nej till Milan, de kommer alltid att finnas i mitt hjärta.

– Att återvända till Milan, och kanske avsluta karriären där hade varit fantastiskt.

– Gattuso är rätt man för detta jobb att ta Milan tillbaka till toppen. Jag är ett stort fan av Milan och jag följer dem fortfarande med stort intresse. Italiensk och europeisk fotboll behöver ett starkt Milan igen.

– Tyvärr känns vägen tillbaka lång men när man gör många förändringar kan vissa förhinder uppstå. Det är aldrig lätt för spelarna, de nya direktörerna och framförallt tränaren. Rino har gjort ett fantastiskt jobb.

– Det är samma Gattuso som vi ser nu på tränarbänken som vi såg på fotbollsplanen. Han visar alltid mod, passion och han ger aldrig upp.

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.