torsdag 18 oktober 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Di Marzio: Morata vill till Milan
LONDON, ENGLAND - APRIL 01: Alvaro Morata of Chelsea during the Premier League match between Chelsea and Tottenham Hotspur at Stamford Bridge on April 1, 2018 in London, England. (Photo by Robbie Jay Barratt - AMA/Getty Images)

Di Marzio: Morata vill till Milan

De rödsvarta är på jakt efter en ny anfallare inför nästa säsong och enligt Di Marzio ska en viss Alvaro Morata ha sagt ja till en flytt till Milan.

Spanjoren Alvaro Morata ryktades redan i somras till Milan men till slut hamnade spelaren i England och Chelsea. Anfallaren ska enligt uppgifter inte trivas i England och är sugen på en flytt tillbaka till Italien.

Transfergurun Di Marzio hävdar att 25-åringen ska ha sagt ja till en flytt och att han till och med ångrar att han inte gick till Milan redan förra sommaren. Hur som helst kommer de rödsvarta inte göra några värvningar just nu då man väntar på Financial Fair Play (FFP) beslutet som ska komma runt den 19 juni.

Chelsea uppges också kräva minst 70 miljoner euro för spanjoren vilket Milan inte är så sugna på att betala. Om de rödsvarta väljer att satsa på Morata kommer man att få konkurrens av anfallarens gamla klubb, Juventus.

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.