torsdag 18 oktober 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Milan byter Silva mot Falcao?

Milan byter Silva mot Falcao?

Milan uppges enligt La Gazzetta dello Sport ha en plan A och en plan B för sommarens mercato, men allt hänger på UEFA:s sanktioner. 

Milan har enligt rapporter siktat in sig på bland annat Morata, Belotti och nu också Falcao som förra veckan tränade på Milanello tillsammans med det colombianska landslaget inför en landskamp. En ny anfallare kommer med stor sannolikhet anlända i sommar, men vem beror mycket på UEFA:s beslut som väntas komma i juni. Skulle Milan tvingas vända sig till plan B så står Falcao högt upp på önskelistan. Ett scenario som enligt uppgifterna kan ske är ett rakt lånebyte med Falcao och Silva inblandade där anfallarna lånas ut under den kommande säsongen till Milan respektive Monaco.

Båda spelarna representeras av agenten Jorge Mendes som under våren haft ett flertal möten med Mirabelli. Skulle ett lånbyte ej gå tillväga så är Monaco fortfarande intresserade av Silva och kan enligt samma källa erbjuda 40 miljoner euro plus bonusar för portugisen som även har intresse från Wolverhampton (som för övrigt rådgivs av Jorge Mendes).

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.