torsdag 20 september 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Pirlo: ”Jag hoppas att han får lyfta bucklan ikväll”

Pirlo: ”Jag hoppas att han får lyfta bucklan ikväll”

Andrea Pirlo lade skorna på hyllan efter förra säsongen och avslutade en karriär där han bland annat spenderade tio år i Milan och fyra år i Juventus. Inför kvällens Coppa italia-final intervjuades 38-åringen av Milan TV. 

– Jag väntar mig en jämn match. I en final finns det inga favoriter, speciellt så här i slutet på en säsong. Jag hoppas att det blir en bra match.

– Det är vackert att se Gattuso på Milan-bänken. Jag är nöjd med vad han har åstadkommit hittills. Han gav Milan sin själ tillbaka och han har skapat en bra lagkänsla som får laget att spela bra. Han skall ha ”credd” för sitt arbete och jag hoppas att han ikväll får uppfylla sin dröm om att lyfta bucklan.

– Milan måste vinna troféer för att återvinna entusiasmen och ge trovärdighet till fansen inför framtiden. Detta kommer också locka tillbaka stjärnorna till klubben. Detta är en viktig match för att starta en ny cykel med Gattuso.

– Milans svagheter? Alla lag har svagheter. Juventus är bättre utrustat, så det är upp till Milan och bevisa att de klarar att stå emot. Detta är en speciell match för Bonucci, det är aldrig enkelt att möta sitt gamla lag, särskilt inte de första matcherna efter flytten.

 

 

 

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.