torsdag 18 oktober 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Ancelotti: ”Jag kommer att heja på Milan”

Ancelotti: ”Jag kommer att heja på Milan”

På onsdag smäller det på Stadio Olimpico i Rom då Milan möter Juventus i Coppa Italia finalen. Carlo Ancelotti blev intervjuad av MilanTV inför mötet angående just denna otroligt viktiga match samt gav han sina åsikter om dagens Milan.

– Jag kommer att se matchen med en vän som jobbar som kock här i Kanada. Han är milanista så vi kommer att dra på oss Milan-tröjan och heja på laget.

– På onsdag måste Rinos lag visa stort mod om de ska slå Juventus, fansen måste stötta laget med passion. Det är sånt som Milan fansen är bra på.

– Det märks att laget befinner sig i en känslig period då man ligger lite efter de andra lagen. Men med rätt investeringar och med rätt beslut från direktörerna kan de ta sig tillbaka till toppen igen.

– Jag träffade både Fassone och Mirabelli förra sommaren, de var tvungna att ta svåra och komplicerade beslut. De måste ha lite tålamod, de försöker ta Milan tillbaka till toppen men det kommer att ta tid. Det finns en bra grund och jag hoppas att Milan kan ta sig tillbaka så snart som möjligt.

– Gattuso har gjort ett bra jobb, laget har hittat deras identitet väldigt fort. De har haft det lite svårare nu på slutet, speciellt mentalt, men Rino kommer att förbereda dem väl.

Ancelottis dotter fick nyligen en son, som Curva Sud välkomnade till världen med en banderoll i förra matchen mot Hellas Verona.

– Curva Sud visar alltid kärlek mot min familj, mitt barnbarn Andrea kommer att bli en Milanista.

 

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.