torsdag 18 oktober 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Mirabelli i möte med Monaco angående bytesaffär

Mirabelli i möte med Monaco angående bytesaffär

I tisdags befann sig Milans sportdirektör i ett möte i Madrid tillsammans med Monacos sportdirektör Michael Emenalo och superagenten Jorge Mendes. Anledningen? André Silva.

Den portugisiske anfallstalangen Andre Silva värvades in i somras för hela 38 miljoner euro men någon succé har det inte blivit. Därför ska nu Milan vara öppna för att sälja 22-åringen och samtal har dragit igång med hans agent, Jorge Mendes. Monaco ska vara den klubb som har visat störst intresse och därför anordnades ett möte i tisdags i Madrid med den franska klubben.

Enligt La Gazzetta dello Sport finns möjligheten att vid en eventuell försäljning av Silva till Monaco kan Keita Balde gå i motsatt riktning. Keita som spelade i Lazio förra säsongen var väldigt het på marknaden och klubbar som Juventus, Milan, Liverpool och Manchester United var intresserade. Till slut hamnade dock senegalesen i just Monaco där han nu fått mindre speltid och klubben kan vara villiga att sälja honom.

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.