tisdag 16 oktober 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Mirabelli: ”Milan skulle verkligen inte ha förlorat den här matchen”

Mirabelli: ”Milan skulle verkligen inte ha förlorat den här matchen”

Milan förlorade den viktiga matchen mot tabelljumbon Benevento för att hänga med i jakten på Europa-platserna. Efter matchen beklagade Milans sportchef Massimiliano Mirabelli sig över förlusten i en intervju med Mediaset Premium. 

– Vi måste be om ursäkt till fansen för den här förlusten. Med all respekt till Benevento, men Milan skulle verkligen inte ha förlorat den här matchen. Vi var trötta och saknade koncentration. Det var inte taktiken det var fel på, det handlade om viljan att vinna. Vi får inte tappa våra huvuden. Vi är väl medvetna om våra begränsningar och potentialen i den här truppen.

– Vi är fyllda av skam efter den här förlusten, men vi får som sagt inte tappa våra huvuden. När man gör om så mycket i truppen som vi gjorde i sommar så kan sådana här saker hända. Vi visste att det skulle ta tid att bygga nytt och det är inte alltid möjligt att nå sina mål direkt.

– Vi har klara idéer över hur vi skall agera på transfermarknaden i sommar.

 

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.