torsdag 20 september 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Fassone: Vi kommer att värva 2 till 3 spelare

Fassone: Vi kommer att värva 2 till 3 spelare

I en lång intervju med Gazzetta dello Sport talade Milans VD Marco Fassone om sommarens transferfönster, klubbens ekonomiska situation och mycket mer.

– Jag skulle säga att runt 80% av våra spelare har presterat efter våra förväntningar eller bättre. Hur som helst så kunde vi inte spendera 240 miljoner euro på spelare om vi inte sålde några eller fått in pengar på andra sätt.

– Sportdirektör Mirabelli har gjort ett bra jobb. Vi kommer nu att göra några mindre förbättringar inför varje säsong. Fansen kan förvänta sig två till tre nya spelare som kommer att förstärka truppen på positioner där det krävs bättring. Det kan dock bli svårt att köpa spelare för väldigt höga summor.

– Försäljningar? Vår ekonomi är på en bra nivå, vi är inte tvingade att sälja någon. Hur som helst, efter att ha diskuterat ämnet med både sportdirektören och tränaren, kan jag säga att spelare kommer att komma in och några kommer att lämna.

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.