torsdag 20 september 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Skadeuppdatering: Romagnoli missar Napoli-matchen

Skadeuppdatering: Romagnoli missar Napoli-matchen

Milan har varit olyckligt skadedrabbade denna säsong, där spelare som Conti, Bonaventura och Montolivo tvingats till vila under längre perioder. För närvarande har klubben två spelare på skadelistan: Conti och Romagnoli.

Conti som precis hade återhämtat sig efter sin knäskada han ådrog sig i september, drabbades återigen av en ny knäskada i samma ben som tidigare (dock inte samma typ av skada). Nu är det bekräftat att 24-åringen blir borta resten av säsongen och förhoppningsvis är han redo för spel i september 2018. Conti opererades nyligen och har påbörjat sin rehabilitering.

För Romagnolis del handlar det om en lite lindrigare skada och mittbacken ser ut att bli borta i upp till tre veckor, vilket i sin tur gör att han bland annat missar helgens match mot Napoli. Det var i matchen mot Sassuolo som 23-åringen tidigt fick känningar i benet och det har nu bekräftats att det är en mindre muskelskada.

Även Romagnolis mittbackskollega tillika klubbens lagkapten Leonardo Bonucci missar matchen, efter att han dragit på sig för många varningar och därmed blivit avstängd i en match.

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.