torsdag 20 september 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Redaktionens spelarbetyg: Milan – Juventus

Redaktionens spelarbetyg: Milan – Juventus

Donnarumma: 2 – Borde kunnat ta Dybalas ledningsmål trots den olyckliga studsen och slängde sig åt helt fel håll på Cuadrados nick men annars stabil med fötterna.

Bonucci: 3,5 – Missar knappt en passning trots buropen från Juventus fansen, är tuff och hård vid närkamperna. Fick med sig ett mål också när han väldigt starkt tog sig fram på en hörna och nickade stenhårt in 1-1. Felfri.  Redaktionens MOTM.

Romagnoli: 3 – Var stabil matchen igenom och var nästintill felfri.


Rodriguez 2,5 –
En bra match från vår schweizare som vågade driva upp boll säkert och spelade sig ut från dem flesta trånga situationerna dock var hans offensiva spel frånvarande stora delar av matchen.

Calabria: 2 – Var riktigt bra första halvlek och det var den Calabria man har vant sig att se stora delar av säsongen men under andra halvlek blev han flera gånger bortgjord av Costa och det ledde i sin tur till att Juve tog vara på det. Inläggen var inte lika vassa som vanligt.

Kessié: 3 – Käkade Juves mittfält och var en av matchens giganter, en riktig diamant vi har hittat i denna unga man.

Biglia: 2,5 – Trygg med bollen som alltid, men det går för långsamt ibland.

Bonaventura: 2 – Gör ingenting rätt denna match, kladdar för mycket på boll och beslutfattningen är under all kritik.

Calhanoglu: 2,5 – Tog för sig ikväll. Trygg med boll, passningarna åt rätt adress och farliga inlägg. Hade ett  farligt skott på ribban också dock så hjälpte han inte till lika mycket defensivt som vi är vana vid.

Suso: 2,5 – Var hårt uppvaktad matchen igenom och hade det tufft, men kämpar och letar hela tiden öppningar. Hade flera fina aktioner.

Silva: 2 – Bra i uppbyggnadfasen och slet rejält, men han måste sätta sina chanser. Borde ha kvitterat på Calhanoglus inlägg.

 

Avbytare:
Kalinic: 2 –
Vinner inga nickdueller, bidrar inte till spelet, känns helt slut helt enkelt.
Cutrone: – Spelade för kort tid för att bedömas.
Montolivo: – Spelade för kort tid för att bedömas.

Tränare:

Gennaro Gattuso: 2:

Gennaro Gattuso. Mannen som kan få en död fisk att börja simma igen, man ska inte ta någonting från Mister för det han gjort med detta laget är fantastiskt men dagens underliga byten hindrade Milan från att störa Juventus ytterligare. Hans envisa med låta Kalinic spela gång på gång kan kosta Milan CL-platsen.

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.