söndag 19 augusti 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
OFFICIELLT: Puma blir Milans nya tröjsponsor

OFFICIELLT: Puma blir Milans nya tröjsponsor

Under förra året började det ryktas om att Milan skulle bryta avtalet med Adidas och istället skriva på ett nytt med konkurrenten Puma. Tidigare idag blev detta officiellt och de rödsvarta byter nu tröjsponsor efter 20 år.

Nu är det officiellt att Puma blir Milans nya tröjsponsor från och med nästa säsong. I ett långt pressmeddelande presenterade man samarbetet tillsammans med den tyske klädjätten. Detta hade PUMAs VD Björn Gulden att säga om samarbetet.

Vi är stolta över att samarbeta med AC Milan. De är en av de mest framgångsrikaste klubbarna i fotbollshistorien med massor av fans runt om i världen. Om ni frågar mig så är Milantröjan en av de mest ikoniska tröjorna. Vi ser fram emot nästa kapitel i klubbens historia tillsammans med PUMA.

Marco Fassone gav även sin kommentar angående det nya samarbetet.

Vi är väldigt stolta över detta nya avtal med PUMA och vi ser fram emot att starta ett nytt äventyr tillsammans. PUMAs motto, ”Alltid snabbare” passar perfekt in med vår klubbs ambitioner både på planen och utanför.

PUMA är bland annat tröjsponsor till Borussia Dortmund och Arsenal, men även en hel del landslag så som Italien, Tjeckien, Schweiz och Elfenbenskusten. De är även sponsor till en hel del sjärnspelare så som Gianluigi Buffon, Antoine Griezmann, Cesc Fabregas och Sergio Aguero.

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.