söndag 19 augusti 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Redaktionens spelarbetyg: Spal – Milan

Redaktionens spelarbetyg: Spal – Milan

Donnarumma: 3 – Hade inte mycket att göra idag och Spal lyckades inte träffa ett enda skott på mål under hela matchen.

Abate: 2,5 – Stabil bakåt, men har fortfarande problem i den offensiva zonen.

Bonucci: 3 – Stabil bakåt och gör mer och mer sällan de misstag man såg från honom tidigare under säsongen. Fina långbollar kan han slå också.

Romagnoli: 3 – Läs Bonuccis motivering..

Rodríguez: 3 – Stabil både bakåt och framåt, men behöver träna lite på inläggen.

Kessié: 3 – Idag hade ivorianen en bra dag och stod för en bra insats både offensivt och defensivt. Vann många dueller på mitten och avancerade ofta upp i planen.

Biglia: 3,5 – Brytningssäker och fördelar bollarna fint på mitten idag. Lyckades dessutom komma med i målprotokollet efter ett misstag från Spals målvakt.

Bonaventura: 3 –Gör inte en av sina bästa matcher, men står ändå för en bra och stabil match.

Suso: 4 – Hela tiden spelbar på planen och när han väl får bollen på sin vänsterfot, är det få som vågar ge sig på honom. Lyckas inte göra mål idag, men står bland annat för en fin assist till Cutrone.

Cutrone: 4 – Sliter som ett djur där framme och visar även idag hur dödlig han är i boxen. Tvåmålskytt och självklart utnämnd till MOTM av redaktionen.

Calhanoglu: 3 – Rör sig bra uppe i den sista tredjedelen och försöker alltid göra sig spelbar. Ibland försöker han sig på lite för svåra saker, men vid bolltapp ger han inte upp förrän han vunnit tillbaka bollen.

Avbytare:

Montolivo: 3 – Ersätter målskytten Biglia och gör inga misstag. Slår en fin passning till Borini som stänger matchen.

Silva: 2 – Gör inget större väsen av sig under den sista kvarten.

Borini: 3 – Kommer in sent i matchen, men löper ständigt vilket även resulterar i ett mål för italienaren. Supersub!

Tränare:

Gattuso: 3,5 – Med Kalinic borta på grund av en skada, hade den forne mittfältaren inget annat val än att placera Cutrone eller Silva som anfallare. Valet faller på Cutrone som inte gör någon besviken med sina två mål. Hela laget står för en mycket stabil match där motståndarna inte får ett enda avslut på mål. Även inhopparna hade en avgörande roll i matchen.

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.