söndag 19 augusti 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Baccas agent: ”Vi kommer att göra vårt bästa för att lösa situationen med Milan”

Baccas agent: ”Vi kommer att göra vårt bästa för att lösa situationen med Milan”

Carlos Bacca som för närvarande är på lån hos Villarreal verkar ha gjort sig hemmastadd i Spanien och enligt spelarens agent vill colombianen stanna permanent i den spanska kuststaden. 

Bacca lämnade Milan i somras på lån till Villarreal med en köpoption på 15,5 miljoner euro. En option som med största sannolikhet kommer att utnyttjas. På 26 matcher (samtliga turneringar) har anfallaren hittat nätet tio gånger och även bidragit med fem assist. Sergio Barila, Baccas agent, säger i en intervju med MilanNews att hans mål är att förhandla fram en permanent övergång.

– Carlos är glad här i Spanien. Han har anpassat sig till klubbens spelsätt och gör mål. Villarreal är nöjda med hans insatser. Förutom att göra mål så har han också varit bra på att hjälpa ungdomarna med sin erfarenhet.

– Bacca har fortfarande två år kvar på sitt kontrakt med Milan, men vi kommer att göra vårt bästa för att lösa situationen med Milan. Han trivdes i Milan, men det gör han i Villarreal också. Vi måste analysera och välja det bästa beslutet för spelaren.

 

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.