söndag 19 augusti 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Gattuso: ”Vi börjar äntligen se ljuset, men vi är inte där ännu”

Gattuso: ”Vi börjar äntligen se ljuset, men vi är inte där ännu”

Gennaro Gattuso ledde igår Milan till sin tredje raka seger i Serie A och efter matchen intervjuades han av Mediaset Premium.

– Vi är nöjda och vi mötte ett bra lag. Jag vill tacka killarna får dagens (läs igår) prestation. Nu får det räcka med allt prat om vändpunkter, vi måste ta det match för match. Klubben har spenderat mycket pengar och  sen haft lite problem, men nu är vi på en bra mental nivå.

– Ordet ”fridfull” existerar inte i mitt vokabulär, jag använder det bara inte. Det var en svår match och när Lazio börjar hitta rätt i sitt spel så gör dem det svårt för oss. Jag vill säga grattis till Simone Inzaghi som har byggt ett väldigt bra lag.

– Cutrones mål? Jag var helt säker på att han gjorde målet med huvudet, men på repriserna ser man att bollen tar på handen. Det är enkelt att bara tala om en situation i matchen, men jag tycker hela laget gjorde en mycket bra insats. Vi är nöjda, men vi vet att vi kan förbättras.

– André Silva? Lämna honom i fred, även Van Basten skulle ha haft det svårt om han kom in under den delen av matchen. Jag är nöjd med hans insats och lagets. Vi börjar äntligen se ljuset, men vi är inte där ännu.

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.