söndag 19 augusti 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Maldini: ”Jag har bara två alternativ att välja mellan”

Maldini: ”Jag har bara två alternativ att välja mellan”

Paolo Maldini ställde i veckan upp på intervjuer med Sky Sport Italia och La Gazzetta dello Sport där han talade om framtiden inom fotbollen och sin före detta lagkamrat Gattusos nya jobb som tränare för Milan.

GdS:

– Man kan se att Gattuso överför sina idéer om hur fotboll ska spelas till laget. Det syns framförallt genom intensiteten på träningarna. Rino hade en tuff start på sitt nya jobb, men nu börjar hans arbete bära frukt. Självklart behöver han mer tid på sig. Han blir bedömd utifrån resultaten, men han har också höga förväntningar på sig, då målet är att kvalificera sig för Champions League.

Sky:

– Min framtid inom fotbollen? Jag har inte riktigt bestämt mig för hur min framtid ska se ut. Jag har haft en lång resa inom fotbollen och oavsett om min framtid innehåller fotboll eller inte så har jag varit med i en fantastisk berättelse.

– Min karriär inom fotbollen är begränsad, jag har ju bara två alternativ att välja mellan. Antingen så får jag en roll i Milan eller så får jag det i det italienska landslaget. Jag kommer aldrig att jobba för något annat lag, framförallt inte på klubbnivå.

 

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.