söndag 19 augusti 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Sammanfattning av veckans mercato-rykten

Sammanfattning av veckans mercato-rykten

Vinterns transferfönster är i fullgång men från Milans håll ser det inte ut att bli några köp. Milans sportdirektör Mirabelli har sagt till media att man inte komma värva några spelare utan endast sälja. I denna artikel ska vi försöka sammanfatta det som kommit fram under veckan.

Spelare ut:

Gomez – Paraguayanen har ryktats starkt till Boca Juniors under veckan som försöker få Milan att sälja honom. Den argentinska klubben ska ha erbjudit de rödsvarta fem miljoner euro plus en andel vid en framtida affär. Hur som helst ska Milan kräva minst sju miljoner för att släppa mittbacken. Förhandlingarna uppges fortsätta under fredagen och helgen.

Zanellato – Den unge mittfältaren har dragit på sig ett starkt intresse från Crotone och ser ut att lämna klubben. Det handlade först om ett lån men nu uppges det att 19-åringen kommer lämna permanent. Milan ska dock få med en återköpsklausul i kontraktet eller eventuellt att vid en framtida försäljning får man en andel av summan.

Paletta – Den italienska mittbacken har fått nöta bänk denna säsong och ska inte vara nöjd. Hans agent anlände till Milano igår för att se om man kan lösa situationen med Milan. Sassuolo ska vara intresserade av hans tjänster.

Spelare in:

Augustinsson – De rödsvarta ska vara ute efter en backup till Ricardo Rodriguez, därför har Mirabelli ställt in sikten på svensken Ludwig Augustinsson. Abate och Antonelli ser ut att försvinna från klubben inför nästa säsong om man får bra erbjudanden.

Deulofeu – Spanjoren är väldigt sugen på en återkomst till Milan då både han själv samt agenten har talat med de rödsvarta. Hur som helst så har Milan-ledningen bestämt att inga värvningar kommer att göras nu i vinter.

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.