torsdag 18 oktober 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Udinese-mittfältaren borttagen från marknaden

Udinese-mittfältaren borttagen från marknaden

Det har ryktats mycket om Udineses mittfältare Jakub Jankto för Milans del, men någon övergång till Milan ser nu inte ut att bli av. 

I somras skall en övergång ha varit nära och kontakt mellan lagen emellan har även bekräftats nu i januari. Hur som helst ser det nu inte ut att bli någon övergång till Milan för Janktos del då Udinese har plockat bort tjecken från marknaden. Däremot skall Udinese vara villiga att släppa 21-åringen i sommar enligt Sky Sport Italia. Mittfältaren värderas i nuläget till 25 miljoner euro och Milans plan för att värva honom nu i vinter, var ett byte med Milans mittback Gomez (värderad till 18 miljoner euro av Milan), plus ytterligare 7 miljoner euro.

Gomez framtid i klubben är i nuläget också oklar. En övergång till Boca Juniors har hittills brutit samman, då Milan inte erbjudits en tillräckligt stor summa pengar för Paraguayanen. Även Udinese och Flamengo ryktas vara intresserade av 24-åringen.

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.