torsdag 18 oktober 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Mirabelli: ”Han kommer definitivt att stanna i Milan”

Mirabelli: ”Han kommer definitivt att stanna i Milan”

Milans sportchef Massimilano Mirabelli uttalade sig idag om den ”dopade” transfermarknaden,  sommarens mercato och den tunga hösten i en intervju med Gr Parlamento.

– Vi har gått igenom en rätt svår period, men vi har startat det nya året bra. Vi kan fortfarande utmana i tre olika tävlingar. Resultaten har varit en mätsticka för fansen, men vi har bortsett från det ofta skapat många chanser, även om vi inte lyckats göra mål på dem.

– Bonucci hade en bra match mot Crotone. Han hade lite problem i början och det påverkade laget negativt. Två stora troféer vann han förra säsongen, men jämfört med andra spelare så kostade han väldigt lite. Som svar på alla rykten om honom så kan jag säga att han inte är till salu. Vi värvade många spelare och offrade mycket, vår vilja är att fortsätta vårt projekt med dessa spelare.

– Ett lag kan inte byggas under ett enda transferfönster. När vi nu ändå pratar om alla spelare vi köpt, så måste man också nämna att vi har sålt väldigt många och har ett väldigt ungt lag i dagsläget. Marknaden har den senaste tiden blivit dopad. Siffrorna som nämns är helt galna, men vi värvade våra spelare för det ”rätta” priset och deras värde är fortfarande detsamma.

– Vi har förlängt med Cutrone, Donnarumma och Calabria, spelare som vi värderar väldigt högt.

– Conte och Ancelotti som tränare för klubben? På vårt bord finns endaste ett namn och det är Gattuso. Rino har många bra kvalitéer och är inte någon tillfällig lösning. Jag ville ha honom när han värvades till Primaveran. Han har kapaciteten att tränga sig in i spelarnas huvuden. Jag är säker på att han kommer att bli en viktig tränare för laget.

I en intervju med portugisiska nyhetsbyrån O Jogo talade Mirabelli även om André Silvas framtid i laget.

– Jag är medveten om att han har haft en tuff tid, men han är en viktig spelare för oss. Vi gillar honom och han är en väldigt stor talang. Han kommer definitivt att stanna i Milan och kommer att göra det i många år framöver.

 

 

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.