torsdag 18 oktober 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Pato: ”Jag skulle fundera på det”

Pato: ”Jag skulle fundera på det”

Milans före detta anfallare Pato (som idag spelar i Tianjin Quanjian i Kina) intervjuades idag av Tuttomercatoweb, i intervjun talade brasilianaren bland annat om en eventuell återkomst i Milan och kontakten med Milans före detta president Berlusconi. 

– Milan är mitt hem, det var första laget jag spelade i utanför Brasilien. Klubben gav mig chansen att göra mig ett namn över hela världen. Jag fick spela i Europa, vinna troféer och spela med många fantastiska spelare. Det är mitt hem och jag älskar Milan.

– Jag blir glad när de vinner och jag har fortfarande många vänner där. Jag har också en bra relation med förre presidenten Berlusconi, samt Galliani som jag har kontakt med på WhatsApp.

– Jag hoppas att Milan återvänder till toppen igen. En återkomst i klubben? Just nu spelar jag i Kina och är glad här, men vem vet vad som händer i framtiden? Om jag får ett bra erbjudande från Milan eller Europa så kommer jag att fundera på det.

 

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.