torsdag 18 oktober 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Införrapport: Milan – Crotone

Införrapport: Milan – Crotone

Milan: Idag är det dags för det nya årets första fotbollsmatch i Serie A. Crotone står för motståndet och man hoppas vända den negativa trenden med endast en vinst på de fem senaste matcherna i Serie A. Senast mötte man Fiorentina, en match som slutade 1-1. Kalinic som ådrog sig en skada i cup-derbyt mot Inter är åter tillbaka i truppen, medan Antonelli missar matchen av oklar anledning. Under veckan har klubben kantats av många transferrykten, men det mesta tyder på att Milan inte värvar någon, utan istället försöker bli av med en del spelare såsom Gomez och Paletta. Däremot har man fått glädjande besked att Conti är på väg tillbaka i spel och väntas kunna vara med i truppen i början av februari. Cutrone som haft en mycket bra höst, ser ut att få förtroende igen från start, med Kalinic och Silva kvar på bänken. Även Calabria väntas få starta före Abate som är tvingad att avstå matchen på grund av skada.

Skador och avstängningar: Conti, Mauri, Storari och Abate är skadade. Ingen spelare är avstängd.

Truppen: A. Donnarumma, G. Donnarumma, Gabriel, Bonucci, Calabria, Gomez, Musacchio, Rodriguez, Romagnoli, Zapata, Biglia, Bonaventura, Calhanoglu, Gabbia, Kessie, Locatelli, Montolivo, Zanellato, Borini, Cutrone, Kalinic, André Silva, Suso.

Trolig startelva (4-3-3): G Donnarumma; Calabria, Bonucci, Romagnoli, Rodriguez; Kessie, Biglia, Bonaventura; Suso, Cutrone, Calhanoglu

Crotone: Crotone har haft en tyngre höst och ligger för närvarande på 18:e plats i ligan (man slutade på 17:e plats förra säsongen) och har inte haft något bra facit de senaste fem matcherna med endast en vinst och fyra förluster. I förra matchen mot Napoli (1-0 förlust) stod man för en bra insats, men det räckte inte riktigt till. Dessutom fick Crotone böta uppemot 4.000 euro, efter att en ledare gått in i den tekniska zonen för att visa en domare en repris på ett kontroversiellt domarbeslut. I Crotone huserar en av sex svenskar i Serie A. Marcus Rhodén har fått förtroende från start i så gott som alla matcher han varit tillgänglig för och är en viktig pjäs i motståndarnas lag.

Skador och avstängningar: Daniel Pavlovic, Mariano Izco, Andrea Nalini and Marco Tumminello är skadade. Ingen spelare är avstängd.

Truppen: Cordaz, Festa, Stoian, Rohden, Ceccherini, Aristoteles, Barberis, Kragl, Izco, Suljic, Budimir, Cuomo, Trotta, Sampirisi, Faraoni, Mandragora, Viscovo, Martella, Crociata, Ajeti, Simy

Trolig startelva (4-3-3): Cordaz; Sampirisi, Ajeti, Ceccherini, Martella; Rohden, Barberis, Mandragora; Trotta, Budimir, Stoian

Snabba fakta:
– Milan har hittills snittat 1,3 mål per match denna säsong.
– Milan har endast en vinst på sina fem senaste matcher (1 vinst, 2 kryss och 2 förluster).
– Crotone har aldrig vunnit mot Milan förut (1 kryss och 2 förluster).
– Crotone har endast vunnit en av sina senaste fem matcher.
– Detta blir Bonaventuras 100:e match i Serie A.

Serie A: Milan – Crotone
Arena: San Siro
Avspark: Lördagen 6 januari klockan 15:00
TV: Viasat Sport, Viaplay
Huvuddomare: Fabio Maresca

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.