torsdag 18 oktober 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Sammanfattning av veckans mercatorykten

Sammanfattning av veckans mercatorykten

Silly season är igång och i vanlig ordning är det massvis med rykten som florerar i media. Vi ska försöka sammanfatta det som kommit fram under veckan.

Spelare ut:
Zapata – Genoa ska visst vara intresserad av colombianen, eventuellt ett byte med Armando Izzo. Knappast trovärdigt.

Paletta – Var redan under sommaren väldigt nära att lämna. Sassuolo är sugna på argentinaren. Kan mycket väl hända de närmasta dagarna.

Gomez – En annan karln som var nära att lämna under sommaren (till Turkiet). Denna gång är det Boca Juniors som vill plocka in Gomez på lån. Milan vill helst sälja spelaren direkt. Förhandlingarna rapporteras vara långt gångna.

Musacchio – Ytterligare en försvarare och det mest anmärkningsvärda kanske. Milan ska enligt tveksamma källor ha lagt upp mittbacken på transferlistan.

Locatelli – Ett svagt rykte om en bytesaffär med Baselli.

Kalinic – Nu höjer flera milanisti på ögonbrynen och ler, men spar på leendet. Kalinic tackade nej till buden från Kina.

Spelare in:

Augustinsson – Svaga rykten gör gällande att Milan är sugna på svensken.

Arda Turan – Turken sägs ha blivit erbjuden på lån till Milan. Tveksamma källor.
Jankto – Hittills är Spaziomilan.it den enda källan som rapporterat om att mittfältaren ska vara klar för Milan, vilket gör ryktet föga trovärdigt.

Baselli – Milan är på jakt efter Torinos Baselli, men en deal i januari verkar bli svår att genomföra. Mest troligt till sommaren.

Neres – Milan ska visst vara sugna på Ajax-talangen.

Maroni – 18 år gammal central mittfältare som spelar i Boca Juniors. Milan rapporteras vill ha honom som en del av Gomez-dealen. Trovärdiga källor.

Lincoln – Anfallare född 2000 och spelar i Flamengo. Flera toppklubbar vill värva brassen, Milan är en av klubbarna rapporterar Gianluca Di Marzio.

Conti – 
Vad är en silly season utan Galiani? Han är inte kvar i Milan som sportchef, men hans ande måste väl vara det eller vad säger ni? Milan skrev på sin officiella hemsida att januari månads stora värvning är: Andrea Conti. Äkta Galiani fasoner.

 

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.