torsdag 18 oktober 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Cutrones pappa: ”Milan ville helt enkelt ha honom mer än Inter”

Cutrones pappa: ”Milan ville helt enkelt ha honom mer än Inter”

Födelsedagsbarnet Patrick Cutrones pappa Pasquale avslöjade idag att hans son valde bort Inter till förmån för Milan i en intervju med La Gazzetta dello Sport. I övrigt talade han också om Cutrones val att stanna i klubben i somras, istället för att lämna på lån. 

– När han var liten så brukade han spela fotboll med sin farmor i vardagsrummet, hon var målvakt. Som ung var han busig av sig, men jag fick honom att mogna genom att ringa hans fotbollstränare och be honom att inte låta min son spela om han inte skötte sig i skolan.

– I somras kunde han ha lämnat Milan på lån till någon annan klubb. Hellas Verona, Bologna, Crotone och Torino var alla intresserade. Vi trodde inte att de skulle vara smart att stanna i Milan med konkurrensen på hans position, men han har tagit sina chanser.

– Nytt kontrakt? Patrick kommer inte självmant be om att förbättra sitt kontrakt, men om klubben tar det steget, så blir han självklart glad. Förkastade Inters bud? Vi ångrar oss inte och det var inte kontroversiellt. Milan ville helt enkelt ha honom mer än Inter.

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.