torsdag 18 oktober 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Cutrone: ”Min dröm är att stanna här, jag älskar Milan!”

Cutrone: ”Min dröm är att stanna här, jag älskar Milan!”

Patrick Cutrone är namnet på allas läppar efter att ha skjutit Milan vidare i Coppa Italia. Anfallaren byttes i 76′-matchminuten och gjorde det avgörande målet mot stadsrivalen Inter. Cutrone, som slutar vara tonåring nästa onsdag, talade till Rai Sports mikrofoner efter matchen och hade följande att säga:

– Tänk att jag ”igår” spelade för Primavera-ungdomslaget och att jag nu firar såhär efter att ha gjort mål i derbyt. Att göra mål inför denna publik är helt otroligt!

Cutrone, som inte kunde hålla tillbaka tårarna, fortsatte:

– Jag tror att vi behövde denna vinst för moralen. Derbyt kan aldrig beskrivas som en normal match. Nu njuter vi av segern och avancemanget till nästa runda, imorgon kan vi börja förbereda oss inför Fiorentina.

19-åringen valde även att uttrycka sin kärlek för Milan.

– Min dröm är att stanna här eftersom jag älskar Milan. Mina rörelser på planen styrs av min hunger och beslutsamhet. Jag kom från bänken och ville verkligen göra ett mål. Jag dedikerar målet, och varje mål jag gör i framtiden, till min familj som alltid stöttat mig.

 

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.