torsdag 18 oktober 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Redaktionens spelarbetyg: Milan – Inter

Redaktionens spelarbetyg: Milan – Inter

A. Donnarumma: 3 – Ersatte Storari som i sin tur ersatte lillebrorsan Gigio. Fick beskedet sent att han skulle starta, men gjorde det bra och höll nollan. Var nära att släppa in ett mål som kunde registrerats som självmål, men VAR räddade honom. Stod för ett par räddningar som lillebrodern kan se upp till.

Abate: 2,5 – Stabil bakåt, men har fortfarande problem i den offensiva zonen. Blev tidigt utbytt och ersattes av Calabria.

Bonucci: 3 – Går inte bort sig i försvaret, men blandar och ger i passningsspelet.

Romagnoli: 3,5 – Var det någon som såg Icardi på planen? Den italienska duon höll tätt bakåt och stoppade argentinaren. Romagnoli spelade smart och var resolut i kampspelet.

Rodríguez: 3,5 – Följer med bra offensivt, men idag var det det defensiva spelet som stod ut. Hade ett bra samarbete med Bonaventura och slår en del fina inlägg.

Kessié: 3,5 – Idag hade ivorianen en bra dag och stod för en bra insats både offensivt och defensivt. Vann många dueller på mitten.

Biglia: 2,5 – Gör inga större fel, men hade svårt att åstadkomma något på planen. Tar igen sig i slutet av matchen och vänder spelet bra.

Locatelli: 2,5 – Hamnade i en liknande situation som Biglia, men är något mer aktiv på planen.

Suso: 4 – Hela tiden spelbar på planen och när han väl får bollen på sin vänsterfot, är det få som vågar ge sig på honom. En fin assist till Cutrone höjer betyget. Bra samspel med Kessie och Calabria på högerkanten.

Kalinic: 2,5 – Försöker och försöker, men får inte någon nämnvärd utdelning. Sliter trots allt på och vinner närkamper.

Bonaventura: 4 – Ger allt han har på planen och frustrationen är synbar när han missar ett fint läge i inledningen av matchen. Spelar med finess, tanke och hjärta, vilket är en stor hjälp för Milans offensiv och defensiv.

Avbytare:

Calabria: 3 – Ersätter Abate och gör en bra insats, framförallt erbjuder han ytterligare ett alternativ i anfallet. Defensiven måste också påpekas, då Calabria stod för flera avgörande rensningar i det egna straffområdet.

Calhanoglu: 2,5 – Kommer in i slutet av matchen och står för en stabil insats. Skapar många lägen offensivt och hjälper även till i defensiven, men skärpan när bollen väl skall passas eller skjutas saknas fortfarande.

Cutrone: 4 – Gör allt som Kalinic gör, men lite till. Placerar in det avgörande målet och sliter sedan allt han kan för att Milan skall behålla ledningen. Vinner viktiga dueller och är även finurlig i offensiven. Redaktionens MOTM!

Tränare:

Gattuso: 3,5 – Valde återigen att starta med Kalinic och låta Silva nöta bänken. Stor skillnad när Cutrone kommer in, även om Kalinic gör en bra match i övrigt. Gör bra byten och satte en defensiv som höll tätt.

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.