torsdag 18 oktober 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Redaktionens spelarbetyg: Milan – Atalanta

Redaktionens spelarbetyg: Milan – Atalanta

Donnarumma: 1,5 – Uppträdde som Antonio Donnarumma vid 0-1 målet, en retur som inte skall släppas där.
Abate: 1 – Skulle passa utmärkt i Stoke City med sina bananinlägg helt utan tanke. Bedrövlig på alla sätt.
Musacchio: 2 – Godkänd.
Bonucci: 1,5 – Tappar bevakningen på Caldara vid 0-1 målet. Mycket dåligt av vår ”kapten”.
Rodriguez: 2 – Fyller på bra från sin kant och ger alternativ till mittfältet.
Kessie: 1,5 – Gör en bra första halvlek men försvinner helt i andra.
Montolivo: 1 – Det blir fruktansvärt svårt att göra mål när man har Montolivo som ständigt ska bromsa ner spelet och lira bollen antingen bakåt eller åt sidan. Flera felpass på mitten. En odåga till spelare.
Bonaventura: 2 – Den enda i Milan som känns farlig idag. Godkänd insats av Jack som lyft sig på senare tid.
Borini: 1 – Det borde nästan vara en Disney-saga. En ratad spelare från Liverpool som går till Sunderland och därifrån blir given som ytterforward (!) i den anrika klubben AC Milan. Det räcker inte med energi och vilja, en spelare i Milan ska ha kvalité. Ständigt given i startelvan. Hur?
Kalinic: 1,5 – Copy, paste: Ständigt given i startelvan. Hur? Okej, han var mer involverad i spelet idag, men gjorde han mål?
Cutrone: 2 – Bra första halvlek, men försvann lite i andra. Detta berodde på det obefintliga inläggsspelet från högerkanten. Hade knappt något att arbeta med i boxen.

Calhanglou, Silva och Biglia spelade för kort tid för att bedömas.

 

Gattuso: 1 – Ger Atalanta +2 handikapp när han startar med Borini och Abate på högerkanten. Calabria har varit bra som högerback, fick inte spela. Han kunde ha lagt Jack som högerytter så att han kunde slå in tidiga inlägg till Kalinic och Cutrone, men nej tyvärr. Byter sedan in Andre Silva och Biglia i 82 minuten! Detta är alltså två spelare klubben spenderat sisådär 600 miljoner kronor på. 2 spelare som dessutom har så mycket fotboll i sig och är ljusår mer tekniskt skickliga än sina rivaler i startelvan: Kalinic och Montolivo. Det är ingen slump att Rinos lag gör få mål, även med honom saknas en tydlig spelidé. Det hjälper knappast med felaktiga laguttagningar.

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.