torsdag 18 oktober 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Gattuso: ”Bonaventura är en utav de bästa mittfältarna i Italien”

Gattuso: ”Bonaventura är en utav de bästa mittfältarna i Italien”

Milan lyckades vinna hemma på San Siro för första gången sedan den 20e september efter att man besegrat Bologna med 2-1. Efter matchen talade tränare Gattuso till Mediaset Premiums mikrofoner.

– Bologna hade några bra lägen att kvittera, vi måste verkligen jobba på den defensiva delen. Jag är väldigt nöjd över vinsten, jag tackade grabbarna och kramade om varenda en. Jag vet vad de sysslar med och jobbar på under veckorna, så jag tackar dem för mentaliteten de visade idag.

Gattuso fick frågan om han var nervös och spänd under matchen

– Jag är alltid spänd när jag spelar fotboll, till och med när jag spelar med mina barn, det ligger i min personlighet. Det känns som om att jag är med och spelar när jag står på sidan, precis som det gjorde när jag spelade i den rödsvarta tröjan som jag bar i 14 år. Det är en stor ära att få representera denna klubb återigen.

– Bonaventura har otroligt mycket kvalité och han har ett öga för mål så du kan placera honom var som helst. Jag har alltid sagt att han är en av de bästa mittfältarna i Italien. Om han är skadefri kan han hjälpa laget otroligt mycket.

Till sist fick han frågan om varför han inte hade någon jacka på sig när det snöade som mest.

– Jag tänkte inte på det men jag antar att folk tyckte jag såg löjlig ut men jag frös inte. Om jag var tvungen hade jag stått där utan kläder.

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.