onsdag 19 september 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Montella: ”Förväntningarna var för höga”

Montella: ”Förväntningarna var för höga”

Vincenzo Montella, som idag fick lämna jobbet som huvudtränare för AC Milan, har intervjuats av Sky Sport Italia. Han nämner att spelarna fortfarande var vid hans sida, samt att förväntningarna var för högt ställda. 

– Jag är ledsen för timingen, laget var fortfarande bakom mig. Hur som helst måste jag tacka klubben, Fassone och Mirabelli, men det här är fotboll. Vi hade en del framgångar de senaste 18 månaderna, som Supercoppan, men tyvärr är fotbollen sådan.

– Om jag är ansvarig för Milans sjundeplacering? Tränaren är alltid ansvarig för de tekniska bitarna. Enligt mig är alla ansvariga. Förväntningarna var för höga.

Gennaro Gattuso lämnade idag Primavera-laget för att ta över A-laget. Montella, som utvecklade en god relation till Milan-legendaren, litar på sin efterträdare.

– Jag hoppas att Rino gör ett bra jobb, han är en person som man kan lita på. Jag talade med spelarna och bad de ge Gattuso sitt fulla stöd, jag är säker på att han är kapabel att lyfta dem.

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.