söndag 19 augusti 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Suso: ”Jag skulle inte ha förnyat mitt kontrakt om jag hade velat lämna”

Suso: ”Jag skulle inte ha förnyat mitt kontrakt om jag hade velat lämna”

I en intervju med Sky Sport Italia berättar Suso bland annat om inledningen på säsongen med Milan, sina chanser att nå spel med Spanien i VM och sin relation till Montella.  

– Jag har fått mycket speltid hittills och som lag utvecklas vi för varje dag. Jag hade möjligheten att lämna Milan i somras, men jag valde att stanna och är nöjd med mitt beslut. Det finns en klausul som tillåter mig att lämna klubben, men jag gillar att vara här.

– Om jag skulle ha velat lämna så skulle jag inte ha förnyat mitt kontrakt med klubben och skulle då ha lämnat billigt. Jag är väldigt glad här och tillfreds med mina lagkamrater.

– Det är större chans att Milan kvalificerar sig för Champions League än att Spanien skulle vinna VM. Ett lag som Milan måste spela CL och med de spelare klubben har köpt så bör vi nå vårt mål.

– Vi bytte spelsystem tidigt in på säsongen, Montella har letat efter truppens styrkor och verkar nu ha hittat dem. Vi har många nya spelare och vi måste nu fokusera på att fortsätta utvecklas.

– VM? Jag har presterat bra hittills i Milan, men jag måste fortfarande utvecklas och om jag gör det så har jag absolut en chans att nå dit.

– Perioden i Genoa? Jag var lugn, jag visste att jag bara behövde hitta rätt tränare som kunde ge mig tillbaka mitt självförtroende. Jag vill alltid ge 100% för tränaren och laget när jag går in på planen. Jag har ett bra förhållande med Montella, jag får speltid och han är väldigt bra på att hjälpa spelare att förbättra sitt självförtroende.

– Napoli? Napoli är det lag jag gillar mest i Serie A. De spelar väldigt bra, men jag är optimistisk. Om vi spelar bra defensivt och ger 100% så tror jag att vi kan vinna.

 

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.