onsdag 19 september 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Skadebekymmer i truppen – Biglia missar minst två matcher?

Skadebekymmer i truppen – Biglia missar minst två matcher?

I en intervju med Milan TV bekräftar Milans läkare Stefano Mazzoni att Biglia missar åtminstone två matcher samt att Suso haft lite problem med en muskel. 

Lucas Biglia exkluderades idag från Argentinas landslagstrupp till landets kommande vänskapsmatcher. Detta på grund av en knäskada som argentinaren känt av under en längre period. Biglia skall enligt Mazzoni ha haft ett inflammerat knä, men kunnat spela trots detta. Däremot skall smärtan nu ha ökat, vilket stoppar mittfältaren från att spela de kommande 1-2 veckorna.

Förutom Biglia befinner sig även Calabria och Bonaventura på skadelistan. Calabria fick bäras av på bår efter en kollision med en Chievo-spelare. Efter omständigheterna, skall italienaren trots allt vara på bättringsvägen. Bonaventura är även han på rätt väg mot att bli spelklar, men väntas inte få kliva in på planen förrän efter landslagsuppehållet.

Suso har även han lite skadebekymmer och tvingades igår avstå från att träna. Spanjoren deltog idag under inledningen av träningen och är med i truppen till morgondagens match och väntas även vara spelklar tills dess.

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.